Testkörning av inspelningsrum

…pågår!

Det är nyttigt att arbeta i projekt över enhetsgränserna, för det är inte lätt att hålla reda på alla delar som hanteras av olika enheter inom en och samma organisation. Just nu går det att boka inspelningsrummen (för anställda) via TimeEdit – men vi har lite problem med tillträde, så detta försöker vi nu lösa på ett smidigt sätt. Alla rapporter med input från er som använder rummet redan är GULD värt för att vi ska kunna finslipa och erbjuda en så bra resurs som möjligt.

Om du vill diskutera pedagogiskt upplägg – innan du spelar in, går det också bra att kontakta mig, sen årsskiftet samordnar jag Didacticums koncept Ta hjälp av en pedagog tillsammans med Karin Persson (HMV) och det finns en hel drös med engagerade kollegor som gärna hjälper till som bollplank!

/Anna anna.soderstrom(a)liu.se

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *