Lucka 7: Hybridundervisning

Fick några rader från vår hybridexpert Per Sandén, med orden: “En hybrid kan vara trist och tråkig och alldeles, alldeles underbar”

En av de hetaste frågorna de senast året inom högre utbildning är frågan om hybridundervisning. Det diskuteras tekniska lösningar och lite kring att göra denna pedagogisk. En del lärare ser detta som framtiden för högre utbildning, andra ser det som pedagogikens död. Det är naturligtvis alltid utmanande att förändra sitt sätt att undervisa, men skall vi leva efter LiU’s devis att vår enda tradition är förändring så kan hybridundervisning vara en väg att utforska.

Titta på vår guide och kom med synpunkter (du når det genom att ansöka om att bli medlem i Team Hybridundervisning)

Hybrid hund
Hybridhund Labrador Golden

Önskar alla en hybrid Jul med lite av varje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *